workshop-por-2014-2020-oportunitati-de-afaceri-si-de-finantare-prezentate-micilor-intreprinzatori-tulceni

 Catalog-Item Reuse

Workshop POR 2014-2020: Oportunități de  afaceri și de finanțare prezentate micilor întreprinzători tulceni
Adaugat la data 31 ianuarie 2018

ADI ITI Delta Dunării a organizat, miercuri 31 ianuarie 2018,  Workshop-ul pentru potențialii beneficiari din mediul privat, dedicat posibilităților de finanțare prin Programul Operațional Regional 2014-2020 cu aplicabilitate în teritoriul ITI Delta Dunării.

În cadrul evenimentului au fost purtate discuții aplicate cu privire la două dintre liniile de finanțare din cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020 prin care potențialii beneficiari își pot dezvolta afacerile.

O primă soluție de finanțare prezentată de experții ADI ITI Delta Dunării a fost Prioritatea de Investiții 2.1.B.ITI care vizează promovarea spiritului antreprenorial, în special prin facilitarea exploatării economice a ideilor noi și prin încurajarea creării de noi întreprinderi, inclusiv prin incubatoare de afaceri.

De asemenea, reuniunea interactivă – cu întrebări și răspunsuri a continuat cu Axa prioritară 2, Prioritatea de investiţii 2.2 unde pot depune proiecte întreprinderile mici și mijlocii din mediul urban cât și întreprinderile mijlocii din mediul rural.

De remarcat este implicarea participanților, aceștia manifestându-și interesul și solicitând experților ADI ITI răspunsuri cu privire la detaliile ce țin de procesul de accesare a finanțărilor disponibile în cadrul celor două axe prioritare precum și aspecte legate de implementarea proiectelor.

Prezentare incubator de afaceri

Prezentare POR Axa Prioritară 2/Prioritatea de Investiții 2.1/2.1.B

Prezentare POR Axa Prioritară 2/Prioritatea de investiții 2.2A