por-2014-2020-workshop-pentru-imbunatatirea-infrastructurii-educationale-din-teritoriul-iti-delta-dunarii

 Catalog-Item Reuse

POR 2014-2020: Workshop pentru îmbunătățirea infrastructurii educaționale din teritoriul ITI Delta Dunării
Adaugat la data 13 februarie 2018

ADI ITI Delta Dunării a organizat, marți 13 februarie 2018, Workshop-ul pentru potențialii beneficiari din mediul public dedicat posibilităților de finanțare prin POR 2014-2020, cu aplicabilitate în teritoriul ITI Delta Dunării.
Evenimentul s-a bucurat de o largă participare a reprezentanților UAT-urilor și unităților școlare. Au fost purtate discuții aplicate cu privire la apelurile dedicate teritoriului ITI Delta Dunării pentru Axa Prioritară 10 - Îmbunătățirea infrastructurii educaționale.
În cadrul evenimentului interactiv – cu întrebări și răspunsuri s-au expus detaliile ce țin de procesul de accesare a finanțărilor disponibile în cadrul Axei 10 precum și aspecte legate de implementarea proiectelor.
Pot depune cereri de finanțare unitățile administrativ-teritoriale, autoritățile publice locale, instituțiile administrației publice locale aflate în subordinea sau coordonarea autorității publice locale, în calitate de potențiali beneficiari. Intervalul în care vor putea fi depuse aplicațiile este 4 ianuarie 2018, ora 12.00 – 4 mai 2018, ora 12.00.
Vor putea fi finanțate prin Programul Operațional Regional (POR) 2014-2020 investiții în infrastructura educațională din învățământul antepreșcolar și preşcolar, din învățământul obligatoriu și din învățământul profesional și tehnic.
Pentru modernizarea infrastructurii educaționale (Axa 10) teritoriul ITI DD are la dispoziție 36,8 milioane de euro.


Prezentare Axa prioritară 10 – Îmbunătățirea infrastructurii educaționale
Procedura de obținere a avizului Ministerului Educației Naționale