invitatie-de-participare-intalnire-de-lucru-managementul-financiar-al-proiectelor-finantate-din-fedr-si-fse-24-10-2017-tulcea

 Catalog-Item Reuse

Invitație de participare Întâlnire de Lucru Managementul Financiar al Proiectelor finanțate din FEDR și FSE – 24.10.2017, Tulcea
Adaugat la data 17 octombrie 2017

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării organizează marți, 24 octombrie 2017, o întâlnire de lucru cu tema – Managementul financiar al proiectelor finanțate din FEDR și FSE.
La întâlnirea de lucru vor participa reprezentanți ai Autorităților de Management, Autorității de Certificare și Plată, precum și potențiali beneficiari din mediul public și privat.
Întâlnirea va avea loc în data de 24 octombrie 2017, începând cu ora 11:30, la sala de conferințe „Mihail Kogălniceanu”, sediul Consiliului Județean Tulcea.
Dintre tematicile abordate:

  • Instituțiile ce alcătuiesc structura de management și control a programelor cu finanțare europeană – rolul lor în managementul financiar;
  • Legislația aplicabilă managementului financiar al proiectelor finanțate prin FEDR și FSE – prezentare aspecte relevante, pași de urmat de către beneficiari.

Întâlnirea de lucru are prevăzută în desfășurător și o sesiune de întrebări și răspunsuri.
Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării invită potențialii beneficiari de finanțări din cadrul alocării financiare ITI să participe la această reuniune.
Invitație
Agenda întâlnirii de lucru

Evenimentul este deschis tuturor celor interesați din mediul public sau privat.
Vă așteptăm la întâlnire!