invitatie-conferinta-de-inchidere-a-proiectului-asistenta-tehnica-pentru-asigurarea-functionarii-mecanismului-iti-din-perspectiva-sidd-dd-si-a-structurii-adi-iti-delta-dunarii-la-nivel-exec

 Catalog-Item Reuse

INVITAȚIE - Conferința de închidere a proiectului „Asistență tehnică pentru asigurarea funcționării mecanismului ITI din perspectiva SIDD DD și a structurii ADI ITI Delta Dunării la nivel executiv și partenerial”
Adaugat la data 7 decembrie 2018

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării are plăcerea de a vă invita la Conferința de închidere a proiectului „Asistență tehnică pentru asigurarea funcționării mecanismului ITI din perspectiva SIDD DD și a structurii ADI ITI Delta Dunării la nivel executiv și partenerial”, COD SMIS 116755, cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin POAT 2014-2020.

Evenimentul va avea loc în data de 12 decembrie 2018, începând cu ora 13:00, la sala de conferințe „Toma Caragiu”, Hotel Delta, 4*, str. Păcii, nr. 2, Mun. Tulcea.

Vă rugăm să confirmați participarea până la data de 10 decembrie 2018, la adresa office@itideltadunarii.com sau la numărul de telefon 0372.684.790.

În speranța că veți putea fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

​Agenda evenimentului ​