Catalog-Item Reuse

INVITAȚIE – Conferință dedicată oportunităților de finanțare din fonduri europene pentru pescuit și acvacultură
Adaugat la data 10 martie 2022

​Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării vă invită să participați la Conferința - Intervenția mecanismului ITI în teritoriu și oportunități de finanțare pentru exercițiul financiar 2021-2027. Reuniunea are ca tematică utilizarea Investiției Teritoriale Integrate (ITI) în cadrul Programului pentru Acvacultură și Pescuit.

Evenimentul organizat de ADI ITI Delta Dunării va avea loc în data de 17 martie 2022, începând cu ora 11.00, la sala de conferințe „Toma Caragiu”, Hotel Delta 4*, str. Păcii, nr. 2, municipiul Tulcea.

Vor participa alături de echipa ADI ITI Delta Dunării, oficiali din cadrul Ministerului Agriculturii și Dezvoltării Rurale, oficiali ai Direcției Generale de Pescuit – Autoritatea de Management pentru POPAM, reprezentanți ai administrației locale, reprezentanți ai asociațiilor de pescari, beneficiari ai mecanismului ITI.

Reuniunea este deschisă actorilor interesați din mediul asociativ, sectorul public, privat și nu în ultimul rând reprezentanților presei și societății civile. Vă rugăm să confirma​ți participarea la eveniment la adresa de email office@itideltadunarii.com ,​ ​până marți 15 martie 2022, ora 12.00.

În speranța că veți putea fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.

Pentru detalii, vă rugăm să consultați agenda evenimentului.

agenda-conferinta_17-03-2022

invitatie-conferinta_17-03-2022​​