Catalog-Item Reuse

INVITAȚIE - Conferința de lansare a proiectului „Asistență tehnică pentru susținerea acțiunilor ce contribuie la realizarea obiectivelor strategice din cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă”
Adaugat la data 30 septembrie 2019

Asociația pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării are plăcerea de a vă invita la conferința de lansare a proiectului „Asistență tehnică pentru susținerea acțiunilor ce contribuie la realizarea obiectivelor strategice din cadrul Strategiei Integrate de Dezvoltare Durabilă", cofinanțat din Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR) prin POAT 2014-2020.

Evenimentul va avea loc în data de 02 octombrie 2019, începând cu ora 10:30, la sala de conferințe „Toma Caragiu", Hotel Delta 4*, str. Păcii, nr. 2, mun. Tulcea.

Obiectivul general al proiectului constă în susținerea acțiunilor ce contribuie la realizarea obiectivelor pe sectoare prioritare ale SIDD DD, în vederea dezvoltării durabile a teritoriului ITI Delta Dunării.

Beneficiarii proiectelor ITI, așa cum sunt ei descriși în Strategia Integrată a Deltei Dunării, sunt instituţii publice centrale și locale, agenţi economici publici / privaţi, ONG-uri, persoane fizice etc.

În speranța că veți putea fi alături de noi la acest eveniment, vă mulțumim anticipat și vă asigurăm de întreaga noastră disponibilitate.


Agenda 

Invitatie