modernizare-atelier-ambarcatiuni-tulcea

Atelier pentru reparații ambarcațiuni dotat și modernizat cu bani europeni
Adaugat la data 20 mai 2021

​Fondurile europene accesate prin mecanismul financiar ITI Delta Dunării  au ajutat un tânăr antreprenor tulcean să-și dezvolte afacerea din domeniul service ambarcațiuni.

„Am achiziționat o serie de utilaje cu care am eficientizat munca în atelier. Am redus mult din pierderile de material, am redus din costurile de funcționare. De asemenea, această investiție de aproximativ 50.000 de euro ne-a permis să mărim echipa și să facem noi angajări”, spune Mihai Bizdu, administrator S.C. Tic-Tac Srl - beneficiar al proiectului.


Mihai Bizdu mai spune că are în plan o diversificare a activității atelierului din municipiul Tulcea  – strada Debarcaderului (trecere bac)  , inclusiv pe construcția de ambarcațiuni de agrement.

„ Lucrăm la planul de afaceri. Este vorba de un proiect pe care-l estimăm undeva la 200.000 de euro. Sperăm să-l finanțăm tot cu fonduri europene. Fondurile nerambursabile ajută foarte mult mediul privat. Te motivează și cred că acest lucru este foarte important. Mă refer la faptul că odată ce îți asumi un proiect, trebuie să duci la îndeplinire obiectivele din planul de afaceri.

În ceea ce privește proiectul pentru reparații ambarcațiuni, cred că nu am fi reușit această investiție fără mecanismul ITI. Spun acest lucru pentru că într-o competiție pe un apel național șansele ar fi fost mult mai mici să accesăm finanțarea, poate spre zero”


GALERIE FOTO 


​​Descriere sintetică a proiectului

​Beneficiar ​S.C. Tic-Tac S.R.L. 
​Denumire proiect ​„Dotarea cu echipamente pentru repararea și întreținerea navelor și bărcilor”
​Amplasare ​Municipiul Tulcea, Județul Tulcea 
​Program ​Programul Operațional Regional 2014-2020 
​Axa prioritară ​Axa prioritară 2 Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii​
​Contractare ​16.05.2018
​Finalizare ​31.03.2019​
​Valoarea finanțării nerambursabile ​​​214.115,39 Lei​
​Valoarea totală a proiectului ​237.905,99 Lei​​