Management-Integrat-PND

„Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”, finanțare ITI pentru biodiversitate
Adaugat la data 2 august 2019

Asociaţia pentru Dezvoltare Intercomunitară – ITI Delta Dunării a organizat astăzi un atelier de lucru cu reprezentanţii Asociaţiei pentru Dezvoltare Durabilă Dakia, organism care implementează proiectul „Managementul Integrat al Podișului Nord Dobrogean”.


Sesiunea de lucru a avut ca scop o evaluare a proiectului finananţat din fonduri ITI prin Programul Operaţional Infrastructura Mare, Axa Prioritară 4 - Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii. O temă a reuniunii a fost identificarea şi implicit creionarea soluţiilor de răspuns la eventuale probleme apărute în implementarea proiectului cu un buget de aproximativ 20,6 milioane de lei.

 

                                       foto@apnd.ro

 „Un proiect cumva atipic, ce surprinde cu o idee interesantă care înglobează, în opinia mea, un exemplu de bună practică pentru Axa Prioritară 4 - Protecţia mediului prin măsuri de conservare a biodiversităţii, din cadrul Programului Operaţional Infrastructura Mare 2014-2020”, a declarat în cadrul reuniunii preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Intercomunitară – ITI Delta Dunării, Ilie Petre.


                                     foto@apnd.ro