JOY

Afacere inedită cu finanțare ITI. Concept de joacă inteligent, o formă alternativă de a petrece timpul
Adaugat la data 16 noiembrie 2018

JOY – Concept de joacă inteligent a luat naştere din dorința antreprenoarei Mihaela Avram de a exploata oportunitatea de business de pe piață.

Investiția în valoare de aproximativ 246.000 de lei este rezultatul unei finanțări prin POR (P.I. 2.1 microintreprinderi), în cadrul mecanismului de Investiții Teritoriale Integrate.

„Vorbim de un Concept de joacă inteligent care se adresează copiilor, adolescenților, părinților. Din 2008 fac animație cu personaje, având servicii de pictură pentru copii. Proiectul l-am dezvoltat pentru a răspunde cererii de pe piață. Pe piață nu există un loc dedicat celor peste 7 ani. Este un mod de a petrece timpul liber creativ, un loc în care se îmbină activități intelectuale și activități fizice. De exemplu, avem cursa cu mașini pe bicicletă – există două mașinuțe pe pistă conectate la două biciclete cu dinam care implică partea fizică. Jocurile pentru dezvoltarea inteligenței se potrivesc copiilor de peste șase, șapte ani, ca nivel de dificultate, dar se adresează tuturor vârstelor. Ne adresăm și părinților, prin Laser Tag (un sport în care jucătorii încearcă sa obțină puncte trăgând cu o armă de mană, complet inofensivă, care emite o rază infraroșu) și prin Dilemma Games – o colecție de Puzzle, din Asia. Scopul pe care vreau să-l ating cu această sală este să ofer o formă alternativă de a petrece timpul, într-un concept pentru care există și un plan de dezvoltare”, ne-a declarat antreprenoarea.


Mihaela Avram mai spune că Sprijinul dat de ADI ITIDeltaDunării i-a fost de mare ajutor.

„Am căutat linia de finanțare și așa am aflat de mecanismul ITI. Suportul acordat de expertul de la ADI ITI mi-a fost de mare ajutor, mai ales în faza de început.

Au fost reguli de respectat dar și sprijinul financiar este foarte important”, ne spune Mihaela Avram, absolventă de Teologie care s-a identificat în artă și un business prin care să facă, așa cum ne-a mărturisit, copiii fericiți.


Locul de joacă pentru copii, adolecenți și aduți se află la Casa Sindicatelor din municipiul Tulcea – intrarea din strada Isaccei.

GALERIE FOTO 


Descriere sintetică a proiectului

​Beneficiar​S.C. Magicland S.R.L.
​Denumire proiect „JOY – Concept de joacă inteligent”
​Amplasare ​Municipiul Tulcea, județul Tulcea 
​Program ​Programul Operațional Regional 2014-2020 
​Axa prioritară ​Axa Prioritară 2 Îmbunătăţirea competitivităţii întreprinderilor mici şi mijlocii​
​Contractare ​23.07.2017
​Finalizare ​31.03.2019
​Valoarea finanțării nerambursabile ​246.100 Lei 
​Valoarea totală a proiectului ​296.194 Lei