prelungire-termen-apel-proiecte-energie-surse-regenerabile-autoritati-publice-locale

 Catalog-Item Reuse

POIM: termenul limită pentru depunerea proiectelor pentru investiții destinate promovării producției de energie din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul autorităților publice locale a fost prelungit
Adaugat la data 30 noiembrie 2022

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare a publicat Ordinul MIPE nr. 3070/29.11.2022 privind aprobarea modificării Ghidului Solicitantului – condiții specifice de accesare a fondurilor pentru sprijinirea investiţiilor destinate promovării producției de energie din surse regenerabile pentru consumul propriu la nivelul autorităților publice locale,  Axa Prioritară 11 – Măsuri de îmbunătățire a eficienței energetice și stimularea utilizării energiei regenerabile.

Conform ordinului, termenul limită pentru depunerea proiectelor a fost prelungit până la data de  15.12.2022, ora 17:00.

Amintim faptul că prin realizarea investițiilor în cadrul apelului este sprijinită promovarea producerii de energie din surse regenerabile la nivelul AP-urilor prin finanțarea următoarelor tipuri de proiecte:

- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică în cogenerare din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.

- Realizarea capacităților de producere energie electrică și termică din SRE cu excepția biomasei pentru consum propriu.

 

Ordinul MIPE nr. 3070/29.11.2022

Ghidul solicitantului_APL-consum propriu