preinscriere-platforma-imm-recover-contractare-granturi-investitii

 Catalog-Item Reuse

A început etapa de preînscriere în platforma IMM Recover pentru contractarea de granturi pentru investiții în retehnologizare (acțiunea 411 bis)
Adaugat la data 29 septembrie 2022

​Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene a deschis, miercuri 28 septembrie a.c., etapa de preînscriere pentru contractarea de granturi pentru investiții în retehnologizare destinate IMM-urilor, măsură căreia îi este alocat un buget de 300 de milioane de euro prin Programului Operațional Competitivitate.

În etapa de preînscriere, solicitanții se pot înrola în aplicația IMM Recover și pregăti documentele pentru acțiunea 4.1.1. BIS– „Investiții în activități productive” – Tip de proiect: „Investiții în retehnologizare acordate IMM-urilor din domeniul industriei alimentare și al construcțiilor, în vederea refacerii capacității de reziliență”.

Detalii privind tipurile de activități eligibile pentru finanțare și condițiile care trebuie îndeplinite de către solicitanți în comunicatul de presă atașat.

 

Comunicat de presă_MIPE_granturi – actiunea 411 bis

Manualul utilizatorului pentru platforma granturi.imm.gov.ro, document care cuprinde toate informațiile tehnice pe care utilizatorii ar trebui să le parcurgă pentru depunerea aplicațiilor electronice