poc-deschidere-conturi-beneficiari-privati-investitii-activitati-productive

 Catalog-Item Reuse

Acțiunea 4.1.1 – POC: deschiderea conturilor de beneficiari în Platforma Achiziții beneficiari privați
Adaugat la data 18 ianuarie 2023

​În cadrul apelurilor de proiecte aferente Acțiunii 4.1.1. „Investiții în activități productive din POC 2014–2020”, „după semnarea contractelor de finanțare, beneficiarii selectați au obligația de a încărca documentele aferente proiectelor lor pe platforma MySMIS, prin intermediul căreia vor derula, în continuare, implementarea proiectelor”, precizează MIPE.

În cazul realizării de achiziții în cadrul proiectelor finanțate din Acțiunea 4.1.1 – POC, beneficiarii trebuie să respecte prevederile Ordinului nr. 1284/2016, care stabilește regulile aplicabile achizițiilor realizate de către beneficiarii privați. Concret, achizițiile de acest tip presupun înregistrarea și accesul beneficiarilor în Platforma Achiziții beneficiari privați - https://beneficiar.fonduri-ue.ro:8080/. Aceasta poate fi accesată și site-ul Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene, secțiunea Programe (https://mfe.gov.ro/programe/).

Pentru publicarea anunțurilor în Platforma Achiziții beneficiari privați este necesară autentificare, cu credențiale de acces, adică nume de utilizator și parolă.

Pentru detalii consultați comunicatul de presă atașat.

Conturi_Platforma Achiziții_Beneficiari privați_Acțiunea 4.1.1 – POC_MIPE