pnrr-sanatate-ghidul-beneficiarului-investitii-cabinete-medici-de-familie

 Catalog-Item Reuse

PNRR - Ghidul beneficiarului pentru investiții în cabinetele medicilor de familie
Adaugat la data 1 iulie 2022
Ministerul Sănătății a făcut publice condiţiile în baza cărora cabinetele din mediul rural și din urbanul mic  (inclusiv zone defavorizate) pot accesa finanțare pentru reabilitare, modernizare și dotare cu echipamente medicale, prin Planul Național de Redresare și Reziliență (PNRR).

Dotarea va cuprinde: aparatură de laborator de tip „point of care”, echipamente medicale de tipul: electrocardiograf, ecograf, mobilier medical și instrumentar medical;

Vor fi alocate, de asemenea, fonduri pentru renovarea clădirii cu scopul conformării la normele igienico-sanitare și al creșterii eficienței energetice. 

​Aplicanții pot fi orice entitate publică sau privată care are în componență cabinete de asistență medicală primară (medici de familie) care au contract cu Casa Națională de Asigurări de Sănătate sau cu Casa Asigurărilor de Sănătate a Apărării, Ordinii Publice, Siguranței Naționale și Autorității Judecătorești.

Rata de finanțare: 100% - nu este necesară contribuție proprie din partea aplicantului


PNRR – cabinete medici de familie - Ghidul Beneficiarului și documentele suport , forma consultativă lansată în consultare publică de Ministerul Sănătății la data de 24 mai 2022.

Ghidul beneficiarului

Anexa 1 – cerere de finanțare

Anexa 2 – echipamente

Anexa 3 – declarație eligibilitate – evitarae dublei finanțări

Anexa 4 – gdpr

Anexa 5 – Grila Apel necompetitiv

Matrice Scor lista predefinita

 

Sumar PNNR – C12 Sanatate – investiții cabinete ale medicilor de familie

Minsiterul Sănătății - Situație centralizată a apelurilor competitive din PNRR

 

Sursa: ms.ro