pnrr-prelungire-perioada-consultare-publica-ghid-digitalizare-imm

 Catalog-Item Reuse

PNRR: prelungirea perioadei de consultare publică pentru Ghidul specific aferent schemelor de sprijin pentru digitalizarea IMM-urilor
Adaugat la data 3 noiembrie 2022

​Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE), în calitate de coordonator de reforme și investiții, anunță prelungirea perioadei de consultare publică până la data de 18.11.2022 a Ghidului specific – condiții de accesare a fondurilor europene aferente PLANULUI NAȚIONAL DE REDRESARE ȘI REZILIENȚĂ în cadrul apelului de proiecte: 

  • PILONUL III, COMPONENTA C9, INVESTIȚIA I3, MĂSURA 1. SCHEMĂ DE MINIMIS ȘI SCHEMĂ DE AJUTOR DE STAT ÎN CONTEXTUL DIGITALIZĂRII IMM-URILOR

  • INSTRUMENT DE GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE.

 MIPE răspunde astfel interesului foarte mare manifestat de potențialii beneficiari în accesarea apelului privind adoptarea tehnologiilor digitale.

Persoanele sau organizațiile care consideră ca pot aduce îmbunătățiri apelului „INSTRUMENT DE GRANT DE PÂNĂ LA 100.000 EURO PE ÎNTREPRINDERE CARE  SĂ SPRIJINE IMM-URILE ÎN ADOPTAREA TEHNOLOGIILOR DIGITALE" pot să trimită în continuare propuneri și recomandări la adresa: contact.implementarepnrr@mfe.gov.ro.

MIPE menționează că toate solicitările primite până în prezent au fost înregistrate, iar răspunsul va fi centralizat într‑o listă de întrebări și răspunsuri care va fi publicată pe site-ul www.mfe.gov.ro, secțiunea Anunțuri PNRR, la finalul perioadei de consultare publică a ghidului specific (18.11.2022).