pcidif-gs-e-guvernare-difitalizare-consultare-publica

 Catalog-Item Reuse

PCIDIF: ghidul solicitantului _ Acțiunea 2.2.2: E-guvernarea și digitalizarea în beneficiul cetățenilor /Digitalizarea în educație, în consultare publică
Adaugat la data 21 august 2023

​Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 a anunțat lansarea în consultare publică a Ghidului Solicitantului pentru Acțiunea 2.2.2: E-guvernarea și digitalizarea în beneficiul cetățenilor Digitalizarea în educație, Prioritate 2 – Digitalizare în administrația publică centrală și mediul de afaceri, Obiectiv specific: RSO1.2 Valorificarea avantajelor digitalizării, în beneficiul cetățenilor, al companiilor, al organizațiilor de cercetare și al autorităților publice.

Perioada de consultare publică este de 15 zile lucrătoare, începând cu data de 18.08.2023 până la data de 11.09.2023, ora 17.00.

Eventualele observații și sugestii se vor transmite pe adresa de email: fonduri.oipsi@adr.gov.ro  în perioada de consultare publică mai sus menționată.

Ghidul solicitantului _ Acțiunea 2.2.2: E-guvernarea și digitalizarea în beneficiul cetățenilor /Digitalizarea în educație, în consultare publică