ministerul-fondurilor-europene-a-publicat-spre-consultare-ghidul-pentru-conservarea-biodiversitatii-si-refacerea-ecosistemelor-degradate

 Catalog-Item Reuse

Ministerul Fondurilor Europene a publicat spre consultare Ghidul pentru conservarea biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate
Adaugat la data 22 martie 2019

Ministerul Fondurilor Europene, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operaţional Infrastructură Mare, publică în consultare proiectul Ghidului Solicitantului aferent acțiunii Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate din cadrul OS 4.1. Creşterea gradului de protecţie şi conservare a biodiversităţii şi refacerea ecosistemelor degradate.

Finanțarea proiectelor în cadrul acțiunii Implementarea planurilor de management / seturilor de măsuri de conservare/ planurilor de acțiune pentru ariile naturale protejate și pentru speciile de interes comunitar aprobate vizează promovarea măsurilor de conservare a biodiversităţii.

Acţiunile finanţabile în cadrul ITI Delta Dunării au alocare distinctă în valoare de 66,35 mil. euro (suma maximă ce poate fi contractată prin proiecte aferente ITI).

Vă rugăm să transmiteți propunerile dumneavoastră privind îmbunătățirea documentelor mai sus menţionate, la adresa de e-mail: secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro până la data de 05.04.2019.

 

Biodiv_3_publicare_in_consultare