ministerul-educatiei-schema-de-granturi-constructia-de-campusuri-scolare-rurale

 Catalog-Item Reuse

Ministerul Educației: Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale
Adaugat la data 2 octombrie 2023

Ministerul Educației a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru apelul competitiv de proiecte - Schemă de granturi pentru construcția de campusuri școlare rurale, finanțat prin Planul Național de Redresare și Reziliență - Componenta C15: Educație.

Scopul prezentului apel îl reprezintă pilotarea unei rețele de consorții și campusuri școlare rurale prin acordarea de granturi pentru construirea a minimum 3 campusuri școlare rurale integrate, fiecare dintre acestea asigurând infrastructura necesară desfășurării actului educațional pentru minimum 300 de elevi din unitățile administrativ-teritoriale limitrofe.

Solicitanții eligibili ai prezentului apel de proiecte sunt grupurile de acțiune locală (GAL) sau asocierile de grupuri de acțiune locală (asocieri de GAL-uri), precum și alte forme de asociere ale unităților administrativ-teritoriale (UAT), în conformitate cu  art. 89 din OUG nr. 57/2019.

În cadrul acestui apel, proiectele se depun exclusiv online, prin platforma electronică dedicată PNRR.

Observațiile și recomandările pot fi trimise pe adresa de e-mail consortii.rurale@edu.gov.ro, în perioada 28.09.2023-12.10.2023.

 

CP_schema de granturi campusuri scolare rurale

Ghidul solicitantului _ schema de granturi campusuri scolare rurale