madr-modificare-perioada-depunere-propuneri-proiecte-productie-energie-surse-regenerabile

 Catalog-Item Reuse

MADR: Se modifică perioada de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile
Adaugat la data 10 noiembrie 2023

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale a primit mai multe solicitări din partea unor potențiali beneficiari pentru modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, în sensul stabilirii unei date de deschidere ulterioară datei de 09.11.2023.

Motivul invocat a fost că perioada cuprinsă de la data afisării pe site a Ghidului și data deschiderii sesiunii este insuficientă pentru pregătirea acestor proiecte. Totodată, a fost solicitată și acordarea unui interval mai mare de 15 zile pentru depunerea acestor proiecte.

Pentru a da curs solicitărilor primite, MADR a propus modificarea perioadei de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile în cadrul procedurii de ofertare concurențială, astfel:

  • Dată şi oră deschidere procedură de ofertare concurențială: 20.11.2023 ora 8:00
  • Dată şi oră închidere procedură de ofertare concurențială: 15.12.2023, ora 23:59.

Pentru detalii, consultați comunicatul de presă atașat.

CP_MADR_ modificare perioadă de depunere a propunerilor de proiecte de producție de energie din surse regenerabile

 

Vezi și ⤵

AFIR: Schema de ajutor privind sprijinirea investiţiilor în noi capacităţi de producere a energiei electrice produsă din surse regenerabile pentru autoconsumul întreprinderilor din cadrul sectorului agricol și industriei alimentare