informare-privind-modificareacompletarea-listei-domeniilor-de-activitate-eligibile-aferente-a-p-2-p-i-2-2-sprijinirea-crearii-si-extinderea-capacitatilor-avansate-de-productie-si-dezvoltarea-serv

 Catalog-Item Reuse

Informare privind modificarea/completarea Listei domeniilor de activitate eligibile aferente A.P. 2, P.I. 2.2. Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor, POR 2014-2020, apel dedicat ITI Delta Dunării
Adaugat la data 11 octombrie 2017

Măsură excepțională luată de Comitetul de Monitorizare al POR – Luând în considerare specificul zonei Delta Dunării cu activități economice și antreprenoriat slab dezvoltate, dar și cu un grad de competitivitate scăzută, în cazul Priorității de Investiție 2.2 dedicată IMM-urilor se vor sprijini inclusiv acele IMM-uri care își desfășoară activitatea în domeniile competitive propuse în Planurile de Dezvoltare Regională, echivalent cu prioritatea de investiție 2.1. – microintreprinderi.

 

În cadrul ședinței Comitetului de Monitorizare al Programului Operațional Regional a fost aprobată completarea listei domeniilor de activitate eligibile, (coduri CAEN) aferente priorității de investiție 2.2. cu codurile CAEN specifice la nivel regional. Astfel, vor fi aplicate pentru prioritatea de investiție 2.2. ITI – privind sprijinul acordat IMM-urilor, aceleași coduri CAEN  care se aplică pentru prioritatea de investiție 2.1. A  ITI - microintreprinderi.

 

Decizia Comitetului de Monitorizare POR este una în premieră la nivel național și reprezintă o șansă în plus pentru inițiativa antreprenorială din teritoriul ITI. Completarea listei codurilor CAEN va genera și o creștere a gradului de absorbție a fondurilor dedicate solicitanților eligibili (IMM-uri din mediul urban, Întreprinderi Mijlocii din mediul rural).

Puteți vizualiza lista aici

Lista domenii de actitivate eligibile POR 2.2