granturi-conturi-IMM-Recover

 Catalog-Item Reuse

Granturi pentru IMM-uri: Cum pot fi modificate/ relocate/ închise conturile din IMM Recover
Adaugat la data 1 aprilie 2022

​Ministerul Investițiilor și Proiectelor Europene informează reprezentanții legali ai firmelor care se pregătesc să depună proiecte în cadrul Acțiuni 4.1.1 POC – „Investiții în activități productive” procedura care trebuie urmată în cazul în care doresc modificări ale conturilor înregistrate, în trecut, de persoanele juridice în platforma IMM Recover.

În situația în care doriți relocarea unui cont în platforma IMM Recover de pe o adresă de e-mail veche, pe o adresă de e-mail nouă, este necesară transmiterea unei cereri de relocare.

Adresa de e-mail la care se poate transmite cererea relocării de cont în platforma IMM Recover este modificare.cont.IMMRecover@mfe.gov.ro.

Pentru relocarea conturilor ➡  vezi pașii de urmat 

Reamintim faptul că în data de 22 martie MIPE a lansat în dezbatere publică, pentru o perioadă de zece zile, noul ghid privind granturile de investiții – măsura 4.1.1, potrivit deciziilor adoptate de Guvern în urma consultării cu mediul de afaceri. Ghidul si alte informații sunt disponibile aici: https://mfe.gov.ro/consultare-publica-ghidul-pentru-contractarea-granturilor-de-catre-imm-uri/ .​