ghid-consultare publica-tineri fermieri-diaspora

 Catalog-Item Reuse

AFIR a publicat versiunea consultativă a Ghidului solicitantului pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri”- diaspora
Adaugat la data 5 octombrie 2020

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat versiunea consultativă a Ghidului solicitantului pentru submăsura 6.1 „Sprijin pentru instalarea tinerilor fermieri" din cadrul Programului Național de Dezvoltare Rurală 2014 – 2020 (PNDR 2020), pe pagina oficială de internet, www.afir.info, la secțiunea Transparență decizională.

​„Versiunea revizuită a Ghidului solicitantului privește în principal modalitatea de accesare a finanțării nerambursabile pentru tinerii cetățeni români din afara granițelor țării care se instalează ca șefi sau manageri ai exploatației. În acest sens, au fost modificate anumite proceduri, simplificându-se modalitatea de depunere a documentelor doveditoare a studiilor și a locului de muncă. Mai mult, au fost  revizuite și clarificate condițiile pe care tinerii din diaspora trebuie să le îndeplinească pentru a depune proiectul", se arată într-un comunicat de presă al AFIR.

Perioada aferentă consultării publice este de 10 zile de la data publicării, respectiv începând cu data de 2 octombrie 2020. Puteți transmite propunerile dumneavoastră pe adresa de e-mail consultare@ afir.info.

Ghidul_Solicitantului_sM_6.1_-_diaspora__consultativ​

IP_AFIR_Publicare_GS_6.1_Diaspora_consultare_pub​