festivalul-borsului-lipovenesc-jurilovca-indagra

 Catalog-Item Reuse

„Festivalul borșului lipovenesc din Jurilovca”, proiect realizat prin FLAG DELTA-Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării, prezentat ca proiect de bună practică la INDAGRA
Adaugat la data 11 octombrie 2022

Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, prin Direcția Generală Pescuit – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional pentru Pescuit și Afaceri Maritime organizează o nouă sesiune de informare/promovare cu privire la oportunitățile de finanțare europene în domeniul pescuitului și acvaculturii.​​​ ​Întâlnirea va avea loc în data de 27.10.2022 în cadrul Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei, ediția a XXVII-a, începând cu ora 10:00 conform agendei anexate.

În cadrul acestui eveniment vor fi prezentate principalele măsuri vizate de către Programul pentru Acvacultură și Pescuit 2021-2027 precum și o serie de exemple de proiecte de succes privind dezvoltarea comunităților locale de pescuit.

„Festivalul borșului lipovenesc din Jurilovca”, proiect realizat prin FLAG DELTA-Asociația Grup Local pentru Pescărie Durabilă în Delta Dunării va fi prezentat în cadrul INDAGRA la secțiunea – Bune practici în implementarea proiectelor pentru dezvoltarea comunităților locale.

Confirmarea privind participarea la acest eveniment se va face pe e-mail la adresa popam.comunicare@madr.ro. Pentru informații suplimentare vă puteți adresa la tel. 021/30.79.813, persoane de contact Aida Slav/Dana Gafițianu/Cristiana Mihăloiu.

Invitație de participare la conferința DGP AM POPAM în cadrul Târgului internațional de produse și echipamente din domeniul agriculturii, viticulturii și zootehniei, ediția a XXVII-a + Agenda