desire-eurocluster-finantare-imm-e-sanatate-digitalizare

 Catalog-Item Reuse

DESIRE Eurocluster: Finanțare pentru IMM-urile active în domeniile e-sănătate și digitalizare în sănătate
Adaugat la data 26 septembrie 2023

Întreprinderile active în domeniile e-sănătate și digitalizare în sănătate au posibilitatea de a aplica pentru finanțare în cadrul unui apel lansat de DESIRE Eurocluster (Development of E-Health Solutions Improving Resilience in Europe).

Apelul este dedicat proiectelor care abordează cel puțin una dintre următoarele provocări din sectorul sănătății:

  • inovații de produs pentru a reduce dependența de tehnologii în lanțurile valorice ale Euroclusters, în scopul de a introduce pe piață produse sau servicii noi pentru firmele din domeniul sănătății
  • inovații în procesele de afaceri în domeniul e-sănătate care vizează adoptarea de tehnologii care ajută IMM-urile să îndeplinească cu succes cerințele privind tranziția verde și digitală
  • Internaționalizarea IMM-urilor către țări terțe, cu soluții pentru sectorul sănătății

Solicitanți eligibili: IMM-uri sau consorții compuse din maximum două IMM-uri, sau un IMM și o altă entitate juridică. Doar IMM-urile pot fi beneficiari de finanțare și pot primi sprijin financiar. 

În cadrul acestui apel, un număr de aprox. 35 de IMM-uri vor beneficia de finanțare în valoare de maximum 30.000 EUR/proiect (finanțare directă și servicii). Finanțarea DESIRE acoperă 50% din toate costurile proiectului. Fiecare solicitant va avea o contribuție de cel puțin 50%.

Pentru detalii, consultați comunicatul atașat.

 

Comunicat_ADRCentru_DESIRE Eurocluster

Ghidul solicitantului_ DESIRE Eurocluster