consultare-publica-GS22

 Catalog-Item Reuse

Consultare publică a Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2, „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor” - un nou apel de proiecte
Adaugat la data 15 mai 2020

Ministerul Lucrărilor Publice, Dezvoltării și Administrației a publicat, în data de 14.05.2020, varianta supusă consultării publice a Ghidului Solicitantului – Condiții specifice de accesare a fondurilor în cadrul priorității de investiții 2.2. „Sprijinirea creării și extinderea capacităților avansate de producție și dezvoltarea serviciilor" - un nou apel de proiecte. Precizăm faptul că nu este un apel dedicat zonei teritoriale ITI Delta Dunării, acesta adresându-se tuturor potențialilor aplicanți, inclusiv celor din zona Sud-Est.

Apelul de proiecte are la acest moment o alocare de 150 milioane de euro (contribuția FEDR și Buget de stat), în funcție de interesul manifestat de beneficiari și de numărul proiectelor depuse există posibilitatea identificării de alocări suplimentare de până la 550 milioane euro.

Consultarea publică se va derula pe o perioadă de 15 zile calendaristice, începând cu data de publicării variantei de lucru a ghidului, pe website-ul inforegio.ro. Observațiile și propunerile pot fi trimise prin e-mail, la info@mdrap.ro, pâna la data de 29.05.2020.

Ghid specific – PI 2.2 – IMM – Consultare publică