anunt-poim-atentia-potentialilor-beneficiari-cadrul-apelului-de-proiecte-pentru-obiectivul-specific-4-1-cresterea-gradului-de-protectie-si-conservare-biodiversitatii-prin-masuri-de-mana

 Catalog-Item Reuse

Anunț AM POIM - În atenția potențialilor beneficiari în cadrul Apelului de Proiecte pentru Obiectivul specific 4.1. "Creșterea gradului de protecție şi conservare a biodiversității prin măsuri de management adecvate şi refacerea ecosistemelor degradate”
Adaugat la data 31 mai 2016

Ministerul Fondurilor Europene - Direcția Generală Programe Infrastructură Mare, în calitate de Autoritate de Management pentru Programul Operațional Infrastructură Mare, organizează o reuniune destinată potențialilor beneficiari în cadrul apelului de proiecte pentru Obiectivul Specific 4.1. "Creșterea gradului de protecție și conservare a biodiversității prin măsuri de management adecvate și refacerea ecosistemelor degradate”, în data de 06 iunie 2016, la sediul Ministerului Fondurilor Europene (B-dul Ion Mihalache, nr 15-17, sala de conferințe, parter), începând cu ora 15:00.

Organizațiile interesate sunt invitate să nominalizeze un reprezentant care să participe activ la dezbateri. Nominalizările, împreună cu eventuale solicitări pentru clarificarea aspectelor legate de elaborarea și depunerea cererilor de finanțare, pot fi transmise la adresa de e-mail secretariat.dgpim@fonduri-ue.ro, până în data de 2 iunie 2016.