am-pocu-lanseaza-apelul-de-proiecte-servicii-sociale-si-socio-profesionale-la-nivelul-comunitatii-pentru-copii-si-tineri

 Catalog-Item Reuse

AM POCU lansează apelul de proiecte „Servicii sociale și socio-profesionale la nivelul comunității pentru copii și tineri”
Adaugat la data 4 octombrie 2018

Autoritatea de Management pentru Programul Operational Capital Uman din cadrul Ministerului Fondurilor Europene lansează apelul de proiecte „Servicii sociale și socio-profesionale la nivelul comunității pentru copii și tineri”, aferent AP 4/ PI 9.iv/ OS 4.12, 4.13 & 4.14, cu depunere în MySMIS începând cu data de 01 noiembrie 2018, ora 16:00.
Prezentul apel de proiecte este de tip competitiv, cu termen limită de depunere, destinat regiunilor mai puțin dezvoltate (inclusiv teritoriului ITI Delta Dunarii ) și regiunii dezvoltate București- Ilfov.
Apelul de proiecte are ca obiective reducerea numărului de copii și tineri plasați în instituții prin furnizarea de servicii la nivelul comunității, creșterea numărului tinerilor care părăsesc sistemul instituționalizat (cu vârsta de până la 18 ani) pregătiți pentru a avea o viață independentă și creșterea numărului de asistenți maternali la nivelul comunității.
Alocarea bugetară totală din POCU pentru apelul competitiv este de 44.944.845,24 euro (contribuția UE + contribuția națională), din care, alocarea financiara pentru teritoriul ITI Delta Dunarii este de 3 500 000 euro.

GHIDUL SOLICITANTULUI - CONDIȚII SPECIFICE "Servicii sociale și socio-profesionale la nivelul comunității pentru copii și tineri" - AP 4/ PI 9.iv/ OS 4.12, 4.13&4.14