afir-ghidul-solicitantului-grupuri-producatori-sectorul-agricol-pomicol

 Catalog-Item Reuse

AFIR: Ghidul solicitantului pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol sau pomicol, în consultare publică
Adaugat la data 6 martie 2024

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale a publicat în consultare publică, Ghidul solicitantului pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol sau pomicol, activitate finanțată în cadrul Planului Strategic 2023 – 2027, prin intervenția DR-33.

Finanțarea acordată este 100% nerambursabilă și nu poate să depășească 10% din valoarea producției comercializate în primii cinci ani de la recunoaștere, precum și suma maximă de 100.000 euro/ an.

Beneficiarii care pot obține finanțare prin DR-33 sunt grupurile de producători din sectorul agricol și pomicol, constituite în baza legislației naționale în vigoare și recunoscute de Ministerul Agriculturii și Dezvoltării Rurale, înainte de solicitarea sprijinului.


Ghidul solicitantului DR 33 _ consultativ

Ghidul solicitantului pentru înființarea grupurilor de producători în sectorul agricol sau pomicol, în consultare publică – comunicat de presă_AFIR