a-fost-aprobata-deschiderea-sesiunii-de-apeluri-pentru-cereri-de-finantare-in-teritoriul-iti-delta-dunarii-pentru-beneficiarii-publici-pndr-2014-2020

 Catalog-Item Reuse

A fost aprobată deschiderea sesiunii de apeluri pentru cereri de finanțare în teritoriul ITI Delta Dunării pentru beneficiarii publici - PNDR 2014-2020
Adaugat la data 16 martie 2017

În cadrul celei de-a V-a REUNIUNI A COMITETULUI DE MONITORIZARE PNDR 2014 – 2020 organizată în data de 15.03.2017, a fost aprobată deschiderea sesiunii de apeluri pentru cereri de finanțare în teritoriul ITI Delta Dunării pentru beneficiarii publici, astfel:

Ghidurile solicitantului pentru celor 3 sub-măsuri PNDR au fost postate pe site-ul AFIR, în secțiunea INVESTIȚII PNDR – Zona ITI Delta Dunării. În conformitate cu prevederile Ordinului MADR nr. 856 / 2016 care reglementează Regulamentul de organizare și funcționare al procesului de selecție PNDR, apelurile vor fi deschise după 7 zile de la postarea ghidurilor solicitantului.


În conformitate cu procedura de avizare a cererilor de finanțare cu implementare în teritoriul ITI Delta Dunării, ADI ITI Delta Dunării primește solicitări de avizare a proiectelor începând cu data postării ghidurilor finale pe site-ul AFIR. Pentru aceasta, vă adresăm rugămintea de a pregăti documentația de avizare, utilizând formularele revizuite în martie 2017, postate pe site-ul www.itideltadunarii.com. Astfel, Anexa 2 a documentației de avizare, forma revizuită, cuprinde:

  • la  punctul 5 -  o notă de subsol privind localizarea proiectelor;
  • la punctul 16 - costuri estimative,  datele privitoare la  prevăzute în cererea de finanțare

În Anexa 3  a fost actualizat numărul articolului referitor la falsul în declarații  în conformitate cu prevederile noului COD PENAL .

Pentru descărcarea formularelor- anexe la documentația de avizare: site www.itideltadunarii.com, sectiunea AVIZARE – PNDR.