PoCIDIF-manualul-beneficiarului-implementare-proiecte

 Catalog-Item Reuse

AM PoCIDIF a publicat Manualul Beneficiarului privind implementarea proiectelor – PoCIDIF 2021-2027
Adaugat la data 15 noiembrie 2023

Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare a publicat în consultare Manualul Beneficiarului privind implementarea proiectelor – programul creștere inteligentă, digitalizare și instrumente financiare 2021-2027 – ediția I.

Scopul acestui manual este de a facilita înțelegerea unitară a procesului de implementare a proiectelor finanțate prin Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare, de a familiariza beneficiarii proiectelor finanțate cu cerințele, regulile și recomandările de bază pentru implementarea proiectului.

De asemenea, manualul prezintă modul în care beneficiarul va asigura implementarea proiectului aprobat în conformitate cu ghidurile solicitantului.

Recomandările de clarificare sau completare se pot trimite până la data de 23.11.2023, la adresa secretariat.pocidif@mfe.gov.ro.

 

Manualul Beneficiarului privind implementarea proiectelor – programul creștere inteligentă, digitalizare și instrumente financiare 2021-2027 – ediția I