PoCIDIF-ghidul-solicitantului-digitalizare-cultura-consultare-publica

 Catalog-Item Reuse

PoCIDIF: ghidul solicitantului „Digitalizarea sectorului culturii scrise prin creșterea volumului de carte realizat în format electronic și mobilizarea de noi audiențe prin utilizarea instrumentelor digitale”, Apelul de proiecte nr. 1, Măsura 3, în consultare publică

Adaugat la data 13 decembrie 2023

​Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare 2021-2027 a anunțat lansarea în consultare publică a Ghidului Solicitantului „Digitalizarea sectorului culturii scrise prin creșterea volumului de carte realizat în format electronic și mobilizarea de noi audiențe prin utilizarea instrumentelor digitale”, Apelul de proiecte nr. 1, Măsura 3 – Creșterea consumului de carte și mobilizarea de noi audiențe prin utilizarea instrumentelor digitale.

Perioada de consultare publică este de 20 zile lucrătoare, începând cu data de 12 decembrie 2023 și până pe data de 15 ianuarie 2024, ora 17.00.

Eventualele observații și sugestii se vor transmite pe adresa de email: secretariat.pocidif@mfe.gov.ro  în perioada de consultare publică mai sus menționată.

 

Ghidul Solicitantului - „Digitalizarea sectorului culturii scrise prin creșterea volumului de carte realizat în format electronic și mobilizarea de noi audiențe prin utilizarea instrumentelor digitale