PoCIDIF-apeluri-proiecte-trimestrul-al-treilea

 Catalog-Item Reuse

AM PoCIDIF: toate apelurile de proiecte vor fi deschise cel mai târziu în trimestrul al treilea al anului 2024
Adaugat la data 18 decembrie 2023

​Toate apelurile de proiecte vor fi deschise cel mai târziu în trimestrul al treilea al anului 2024, pentru a acorda beneficiarilor și entităților implicate în gestionarea programului să aibă suficient timp pentru implementarea proiectelor.

Este anunțul făcut de reprezentanții Autorității de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare, în cadrul celei de a IV-a reuniuni a Comitetului de Monitorizare PoCIDIF.

La eveniment au participat reprezentanți ai Comisiei Europene, ai Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene (subsecretarul de stat coordonator, secretarii generali adjuncți, șeful AM PoCIDIF), ai organismelor intermediare cu care Autoritatea de Management colaborează în implementarea Programului și nu în ultimul rând partenerii socio-economici care se implică activ în luarea deciziilor privind derularea activităților relevante, informează MIPE.

Autoritatea de Management pentru Programul Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare a lansat până în prezent 9 apeluri de proiecte în valoare de aproximativ 1,3 miliarde euro, ceea ce reprezintă peste 50% din bugetul total al PoCIDIF. În această lună va fi lansat încă un apel în cadrul acestui program.