MEAT-se-lucreaza-la-cadrul-legal-pentru-lansarea-Start-Up-Nation

 Catalog-Item Reuse

MEAT: Se lucrează la cadrul legal pentru lansarea Start-Up Nation 2024
Adaugat la data 26 martie 2024

Echipele tehnice ale ministerelor Economiei, Antreprenoriatului și Turismului (MEAT) și Investițiilor și Proiectelor Europene (MIPE) lucrează, în prezent, la cadrul legal necesar lansării unei noi ediții Start-Up Nation.

Start-Up Nation 2024 ar putea aduce o serie de noutăți:

  • cursurile de pregătire antreprenorială ar putea să devină condiție de eligibilitate și vor fi desfășurate ca modul în cadrul schemei,
  • valoarea alocației financiare nerambursabile ar putea ajunge la 250.000 lei/IMM, acoperind cel mult 90% din valoarea cheltuielilor eligibile din cadrul proiectelor ce urmează a fi depuse, cu obligația creării a minimum două locuri de muncă.

Start-Up Nation este un program guvernamental pentru stimularea antreprenoriatului românesc și crearea de noi locuri de muncă, cu accent pe educație și training.

Informațiile oficiale despre punerea acestui proiect în consultare publică, adoptarea cadrului legislativ aferent și deschiderea perioadei de înscriere vor fi comunicate pe site-urile oficiale www.economie.gov.ro și www.imm.gov.ro, precum și pe canalele Social Media ale MEAT.

Sursa informației: MEAT @Facebook