MAT-targul-intreprinderilor-mici-mijlocii-bucuresti-romexpo

 Catalog-Item Reuse

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului anunță deschiderea platformei pentru înscrieri la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022
Adaugat la data 14 noiembrie 2022

Ministerul Antreprenoriatului şi Turismului (MAT) organizează în perioada 09 – 11 decembrie 2022, Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022. Evenimentul va avea loc în București, în incinta Romexpo, pavilion B1.

„Așteptăm 150 de IMM-uri să se înscrie și să participe la Târgul Întreprinderilor Mici și Mijlocii 2022 pentru a face cunoscute produsele antreprenorilor români atât publicului larg, cât și profesioniștilor pregătiți să le comercializeze și pe noi piețe. MAT va oferi fiecărui beneficiar un stand în cadrul târgului timp de 3 zile și un grant de 1.500 de lei pentru cheltuieli asociate participării la eveniment”, se arată într-un comunicat de presă al MAT.

În cadrul „Programului pentru organizarea Târgului Întreprinderilor Mici şi Mijlocii – TIMM 2022″ vor putea fi implementate următoarele tipuri de acţiuni:

• organizarea unui târg naţional al Brandurilor naţionale sub forma unei expoziţii cu vânzare;

• organizarea de seminare, mese rotunde, ateliere de lucru şi prezentări în scopul promovării produselor şi serviciilor realizate de către participanţi, câştigării de pieţe externe noi pentru acest tip de produse şi servicii, creşterii numărului întreprinzătorilor de succes şi al îmbunătăţirii competenţelor antreprenoriale, obţinerii vizibilităţii pe piaţă a acestor branduri naţionale, organizare de întâlniri de lucru pentru dezvoltarea programelor pentru IMM;

• activităţi de promovare a evenimentului, atât înainte de desfăşurare, în vederea asigurării unei prezenţe consistente a publicului şi aplicanţilor ţintă, cât şi post-eveniment, în vederea publicităţii târgului naţional.

Operatorii economici interesați se pot înscrie pe site-ul https://www.timm.ro/, unde poate fi studiată și procedura de implementare a programului.

Aplicația se va deschide începând cu data de 15.11.2022, ora 10:00. Ultima zi de înscriere pentru participare la târg este 28.11.2022, ora 20:00.

 

Comunicat de presă – TIMM 2022 _ MAT