ITI-promotor-UCA

 Catalog-Item Reuse

ADI ITI Delta Dunării devine Promotor al inițiativei de înființare a Unităților de Achiziții Publice Centralizate la nivel local
Adaugat la data 15 aprilie 2021
În calitate de Promotor, ADI ITI Delta Dunării va contribui la îndeplinirea obiectivelor Proiectului și a direcțiilor de acțiune din Strategia Națională în domeniul Achizițiilor Publice, aprobată prin HG 901/2015 și relevantă în integralitatea sa, pentru condiționalitățile ex-ante stabilite prin Acordul de Parteneriat pentru perioada de programare 2014-2020.

Una dintre acțiunile din Strategie vizează înființarea și operaționalizarea de Unități de Achiziții Centralizate (UCA) la nivel local (direcția de acțiune 4.2 – E din HG 901/2015).

 

Informații privind conceptul de UCA sunt disponibile aici.

Exprimarea voinței și interesului instituției pe care o reprezentați în legătură cu inițiativa de înființare a UCA se realizează prin Completarea chestionarului AICI .

Chestionarul se adresează autorităților publice locale, structurilor subordonate autorităților publice locale și structurilor asociative ale administrației publice locale cu personalitate juridică.

Disponibil pentru completare până la data de 23 aprilie 2021


În calitate de Promotor al Proiectului, ADI ITI Delta Dunării invită toate instituțiile și autoritățile publice locale să analizeze oportunitatea de a se implica în rolul de Organizații Partenere în cadrul Proiectului.

Pentru mai multe informații privind inițiativa de înființare a UCA locale, nu ezitați să contactați ADI ITI Delta Dunării la adresa petrus.fotea@itideltadunarii.com sau echipa de implementare a Proiectului la adresa ucalocale@ro.ey.com. ​


comunicat_ANAP_UCA locale​