EUI-seminar-dedicat-autoritatilor-urbane

 Catalog-Item Reuse

Inițiativa Urbană Europeană: Seminar dedicat autorităților urbane care doresc să aplice în cadrul celui de al 3-lea apel de proiecte al EUI pentru Acțiuni Inovatoare
Adaugat la data 5 iunie 2024

Inițiativa Urbană Europeană (EUI), finanțată de Uniunea Europeană, sprijină zonele urbane de toate mărimile să dezvolte și să implementeze acțiuni inovatoare, să-și consolideze capacitatea administrativă și să elaboreze politici inovatoare de dezvoltare urbană durabilă.

În luna mai 2024, EUI a lansat cel de-al treilea apel de proiecte pentru acțiuni inovatoare (EUI-IA), având ca teme tranziția energetică și tehnologia în orașe. Apelul va fi deschis până pe 14 octombrie 2024, ora 14.00 CEST.

Fiecare proiect poate beneficia de o cofinanțare maximă de 5 milioane euro FEDR, iar implementarea proiectului ar trebui să aibă loc într-o perioadă maximă de 3,5 ani.

​Pentru a veni în sprijinul celor interesați să depună propuneri de proiecte, Secretariatul Permanent al EUI organizează o serie de evenimente, unul dintre acestea fiind programat a avea loc la București, cu participare fizică, în data de 13 iunie 2024.

Pentru detalii ➡️  Eveniment EUI, 13 iunie 2024, Bucuresti

 

 

Apel 3 – deschis în perioada mai – 14 octombrie 2024 (ora 14.00 CEST)

 

Vezi și ⤵️

Inițiativa Urbană Europeană: cel de-al treilea apel de proiecte pentru acțiuni inovatoare EUI (EUI-IA) este acum deschis și se va încheia la 14 octombrie 2024 – 27.05.2024