AM-Programul-Sănătate-apel-pentru-idei-de-proiecte-în-domeniul-sănătății

 Catalog-Item Reuse

Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate: apel pentru idei de proiecte în domeniul sănătății
Adaugat la data 29 mai 2024

Autoritatea de Management pentru Programul Sănătate a lansat apelul pentru idei de proiecte în domeniul sănătății/cu aplicabilitate în domeniul sănătății, în vederea constituirii unui portofoliu de idei de proiecte potențial finanțabile prin platforma „Tehnologii strategice pentru Europa” (STEP).

Pentru promotorii de idei de proiecte, descrierea ideii sau ideilor de proiect pot fi transmise la adresa de email  ideestep.ps@mfe.gov.ro până în data de 3 iunie 2024, ora 12.00.

Propunerile trebuie elaborate respectând recomandările din documentul Comunicarea Comisiei – Notă de orientare privind anumite dispoziții ale Regulamentului (UE) 2024/795 de instituire a platformei „Tehnologii strategice pentru Europa” (STEP), care poate fi accesat la următorul link: https://eur-lex.europa.eu/legal-content/RO/TXT/HTML/?uri=OJ:C_202403209.

Fișa pentru descrierea ideii sau ideilor de proiect se găsește în atașament, împreună cu informații necesare în vederea sprijinirii procesului de elaborare și transmitere a ideilor de proiect.

Model Fișă de proiect

 

​Acest apel nu reprezintă o solicitare/un concurs de proiecte, ci doar un apel pentru idei de proiecte. Acceptarea ideilor de proiecte în portofoliu nu înseamnă că aceste idei vor fi sau vor putea fi finanțate automat prin surse de finanțare publice și nu reprezintă un angajament din partea Ministerului Investițiilor și Proiectelor Europene.

Sursa: https://mfe.gov.ro/