AFM-lansare-program-sisteme-de-alimentare-cu-apa-canalizare-epurare-ape-uzate

 Catalog-Item Reuse

AFM: Lansarea Programului pentru sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate – Apă-canal
Adaugat la data 7 martie 2024

​Administrația Fondului pentru Mediu a anunțat că în perioada 05 aprilie 2024 ora 10:00 – 06 mai 2024 ora 23:59 sau până la epuizarea bugetului, unitățile administrativ teritoriale se pot înscrie în cadrul Programului pentru sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate – Apă-canal.

În cadrul programului se finanțează tipurile de investiții care vizează atât înființarea sistemelor de alimentare cu apă și a sistemelor de canalizare, cât și extinderea sau modernizarea sistemelor de alimentare cu apă și sistemelor de canalizare existente.

Solicitanții eligibili în cadrul programului sunt:

  • unitățile administrativ-teritoriale la nivel de comună, oraș, municipiu, județ
  • subdiviziunile administrativ-teritoriale ale municipiului București
  • asocierile fără personalitate juridică, încheiate între solicitanții din cadrul aceleiași regiuni

Finanțarea se acordă în procent de maximum 100% din cheltuielile eligibile, în limita sumelor ce pot fi acordate pentru fiecare categorie de solicitanți.


Pentru detalii privind condițiile de finanțare ⬇️

Lansarea Programului pentru sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate – Apă-canal_comunicat de presă AFM


Vezi și ⤵️

Ministerul Mediului, Apelor și Pădurilor: Ghidul  de finanțare pentru Programul sisteme de alimentare cu apă, canalizare şi epurare a apelor uzate, transmis spre publicare la Monitorul Oficial – 04 martie 2024