AFIR-ghidul-solicitantului-consultativ-imbunatatire-infrastructura-licee-profil-agricol

 Catalog-Item Reuse

AFIR a lansat în consultare publică Ghidul solicitantului pentru îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol
Adaugat la data 6 iunie 2024

Agenția pentru Finanțarea Investițiilor Rurale (AFIR) a publicat pe pagina oficială de internet www.afir.ro, la secțiunea Comunicare – Dezbatere publică, versiunea consultativă a Ghidului solicitantului „Îmbunătățirea infrastructurii liceelor cu profil agricol”, precum și a anexelor acestuia.

Această versiune a Ghidului va fi aplicabilă în situația în care se va deschide un nou apel de proiecte ca urmare a identificării unor sume disponibile în urma finalizării primului apel, lansat în data de 20.10.2023.

Perioada aferentă consultării publice este de 12 zile calendaristice, începând cu data publicării pe site. Toți cei interesați pot transmite propuneri și observații pe adresa de e-mail consultare@afir.info.

​„După analiza tuturor observațiilor primite și comunicarea acestora către Ministerul Educației, AFIR va publica versiunea finală a Ghidului solicitantului, astfel încât toți solicitanții de finanțare să pregătească documentația aferentă depunerii cererilor de finanțare”, se arată într-un comunicat al AFIR.

Ghid Solicitant V02 CONSULTATIV și Anexe – Licee Agricole