finantare-iti-modernizare-sju-tulcea

Prin ITI Delta Dunării: finanţare de 11,5 milioane de euro pentru modernizarea ambulatoriului SJU Tulcea
Adaugat la data 20 martie 2020

Autoritatea de Management pentru Programul Operaţional Regional a publicat astăzi Ghidul Solicitantului pentru finanţarea proiectului „Reabilitare şi modernizare Ambulatoriu Spitalul Judeţean de Urgenţă Tulcea".

Apelul are o valoare de 11.500.000 de euro, bani alocaţi prin Instrumentul financiar ITI Delta Dunării.

„Proiectul vizează o sumă de investiţii care, pe lângă modernizare şi extindere, presupune inclusiv dotarea cu aparatură medicală de ultimă generaţie a cabinetelor medicale pe toate specializările din structura unităţii sanitare", a precizat Ilie Petre, preşedintele Asociaţiei pentru Dezvoltare Intercomunitară ITI Delta Dunării.

Ce se va face

- Reabilitare şi modernizare în vederea furnizării de servicii medicale aliniate la standarde europene

- Îmbunătăţirea infrastructurii ambulatoriului

- Reabilitare, modernizare şi dotarea cabinetelor medicale din structura unităţii sanitare

- Creşterea gradului de adresabilitate concomitent cu reducerea timpilor de aşteptare pentru investigaţii specifice

Proiectul este implementat de Consiliul Judeţean Tulcea.

CP-ITI-finantare-modernizare-sju-tulcea-20.03.2020